Pokretna i nepokretn

Trudbenik Energy d.o.o. Doboj u stečaju - Prodaja cjelokupne pokretne imovine stečajnog dužnika

Na osnovu Odluke Skupštine povjerilaca broj: 60 0 St 024702 21 od 12.10 2022 godine, Stečajni upravnik Trudbenik Energy d.o.o.Doboj-u stečaju,dana 13.10.2022 godine, objavljuje:

 

                                                                   JAVNU LICITACIJU:

 

SVE POKRETNE I MOVINE stečajnog dužnika Trudbenik Energv d.o.o. Doboj-u stečaju, lokacija Nikole Tesle broj 26, Doboj.

 

OPREMA - MAŠINE, ukupne vrijednosti 48.952,00 KM

po spisku koji je javno objavljen na Oglasnoj tabli Okružnog Privrednog Suda Doboj, Svetog Save 22 Doboj i na Oglasnoj tabli Trudbenik ad Doboj-u stečaju, Nikole Tesle br. 26 Doboj.

 

MJESTO I DATUM PRODAJE:

Okružni privredni Sud Doboj, Svetog Save broj 22, dana 21.10.2022 godine u 08,00 časova i ista će se održati i kada učestvuje samo jedan ponudač.

 

PRAVO UČEŠĆA NA LICITACIJI

Pravo učešća na javnoj licitaciji imaju sva pravna i fizička lica koja do dana 20.10.2022 godine, izvrše uplatu depozita na ž.r stečajnog dužnika broj: 5520002044861719 Addiko Bank a.d. BanjaLuka i to za:

- Depozit za Opremu-Mašine, Spisak zbirno(1-7), 10%

-  Depozit pojedinačno za stavke sa spiska od (1-7), 20% vrijednosti predmeta prodaje

 

OSTALI USLOVl LICITACIJE

Sva pokretna imovina, oprema-mašine koja je predmet oglašavanja prodaće se kupcu sa najpovoljnijom ponudom. a licitiraće se svaka stavka pojedinačno od 1-7 po Specifikaciji imovine Opreme i mašina po spisku ukoliko ne bude kupaca zainteresovanih za kupovinu cjelokupne imovine koja je predmet prodaje.

Prednost ima kupac koii želi da kupičielokupnu ponuđenu imovinu po Oglasu uz napomenu da se radi o poslednjoj licitaciji za prodaju navedene imovine.

Licitacioni korak povečanja cijene na licitacije je 10 % od vrijednosti stvari pojedinačno ili zbimo Ponudač koji izvrši uplatu depozita, a ne želi da licitira na licitaciji ili želi odustati na Iicitaeiji bez ponuđene cijene, istom se neče vratiti depozit,

Cijene se ne mogu nuditi manje od eijena objavljenih u Oglasu.

Ponuđač koji licitira a ne uspije na licitaciji, istom se vraća depozit u roku od 3 dana. a ponuđač koji izlicitira ponudenu imovinu, depozit će se računati kao dio uplate, s tim da razliku do licitirane cijene dužan uplatiti u roku od 3 dana.

U slučaju da najpovoljniji ponuđač odustane od izlicitirane tijene, isti gubi pravo na povrat uplaćenog depozita, a prihvata se sledeća najpovoljnija ponuda pod istim uslovima. s tim da i ako drugi najpovoljniji kupac odustane od izlicitirane cijene isti gubi pravo na povrat uplaćenog depozita.

Učesnici licitarije mogu pristupiti licitaciji lično, putem zakonskog zastupnika uz Rješenje o registraciji ili Punomoći potpisane od strane ovlašćenog lica

Učesnici lititacije su dužni da na uplatnici naznače redni broj stavke ili dostave pismeni pregled sa rednim brojc- vima stavki iz Specifikacije opreme-mašina po spisku koje žele da licitiraju sa tačnim zbirom depozita za stavke koje žele da licitiraju

Dokaze o uplati i pismeni pregled stavki, učesnici liritacije su đužni dostaviti do dana 20.10.2022 godine do 15 časova u zatvorenim kovertama na adresu: Okružni Privredni Sud Doboj, Svetog Save 22, 74000 Doboj na spis predmeta broj: 60 0 St 024702 21 St sa naznakom za licitaciju

Učesniti licitacije iz inostranstva dužni su obezbijediti ovlašćeno pravno lice za posredovanje u carinskim poslovima koje će u ime stečajnog dužnika inateret kupca sprovesti svepravme radnje oko carinjenja i izvoza opreme-mašina iz razloga štoje PDV broj a samim tim i carinski broj stečajnog dužnika u postupku deregistracije.

 

UVID U IMOVINU

U toku trajanja javmog oglasa zainteresovanim licima će se omogučiti da razgledaju imovinu kojaje predmet prodaje, a detaljnije informacije, pojedinačne cijene opreme-mašina, opis i spetifkaciju imovine po spisku, se može dobiti na telefon broj: 065 605 212, 065 562115 i 065 749 886, ili nazahtjev na email: trudbenikenergy@gmail.corn

 

Stečajni upravnik