Pokretnina

Trudbenik Energy d.o.o. Doboj u stečaju - Prodaja pokretne imovine stečajnog dužnika

Na osnovu Odluke Skupštine povjerilaca broj: 60 0 St 024702 21 od 27.04 2022 godine, Stečajni upravnik Trudbenik Energy d.o.o. Doboj-u stečaju, dana 02.06.2022 godjne, objavljuje:

 

                                                            JAVNU LICITACIJU:

 

SVE POKRETNE IMOVINE stečajnog dužnika Trudbenik Energy d.o.o. Doboj-u stečaju, lokacija Nikole Tesle broj 26, Doboj.

OPREMA - MAŠINE, ukupne vrijednosti................521.804,00   KM

po spisku koji je javno objavljen na Oglasnoj tabli Okružnog Privrednog Suda Doboj, Svetog Save 22 Doboj i na Oglasnoj tabli Trudbenik ad Doboj-u stečaju, Nikole Tesle br. 26 Doboj.

 

MJESTO I DATUM PRODAJE:

Okružni privredni Sud Doboj, Svetog Save broj 22, dana 10.06.2022 godine u 10,30 časova i ista će se održati i kada učestvuje samo jedan ponuđač.

 

PRAVO UČEŠĆA NA LICITACIJI

Pravo učešća na javnoj licitaciji imaju sva pravna i fizička lica koja do dana 09.06.2022 godine, izvrše uplatu depozita na ž.r stečajnog dužnika broj: 554-006-00012643-28 Naša Banka a.d. Bijeljina, Filijala Doboj i to za:

- Depozit za Opremu-Mašine, Spisak zbirno (1 -38), 50.000,00 KM

Depozit pojedinačno za stavke sa spiska od (1-38), 20% procjenjene vrijednosti predmeta prodaje

 

OSTALI USLOVI LICITACIJE    

- Sva pokretna imovina, oprema-mašine koja je predmet oglašavanja prodaće se kupcu sa najpovoljnijom ponudom, a licitiraše se svaka stavka pojedinačno od 1-38 po Specifikaciji imovine Opreme i mašina po spisku ukoliko ne bude kupaca zainteresovanih za kupovinu cjelokupne imovine koja je predmet prodaje.

Licitacioni korak povećanja cijene na licitacije je 10 % od vrijednosti stvari pojedinačno ili zbirno

Ponuđač koji izvrši uplatu depozita, a ne želi da licitira na licitaciji ili želi odustati na licitaciji bez ponuđene cijene, istom se neće vratiti depozit.

- Cijene se ne mogu nuditi manje od cijena objavljenih u Oglasu.

- Ponuđač koji licitira a ne uspije na licitaciji, istom se vraća depozit u roku od 3 dana, a ponuđač koji izlicitira ponuđenu imovinu, depozit će se računati kao dio uplate, s tim đa razliku do licitirane cijene dužan uplatiti u roku od 3 dana.

- U slučaju da najpovoljniji ponuđač odustane od izlicitirane cijene, isti gubi pravo na povrat uplaćenog depozita, a prihvata se sledeća najpovoljnija ponuda pod istim uslovima, s tim da i ako drugi najpovoljniji kupac odustane od izlicitirane cijene isti gubi pravo na povrat uplaćenog depozita i predmet prodaje će se ponovo licitirati na sledećoj licitaciji.

Učesnici licitacije mogu pristupiti licitaciji lično, putem zakonskog zastupnika uz Rješenje o registraciji ili Punomoći potpisane od strane ovlaštenog lica

- Učesnici licitacije su dužni da na uplatnici naznače redni broj stavke ili dostave pismeni pregled sa rednim brojevima stavki iz Specifikacije opreme-mašina po spisku koje žele da licitiraju sa tačnim zbirom depozita za stavke koje žele da licitiraju

- Dokaze o uplati i pismeni pregled stavki, učesnici licitacije su dužni dostaviti do dana 09.06.2022 godine do 15 časova u zatvorenim kovertama na adresu: Okružni Privredni Sud Doboj, Svetog Save 22, 74000 Doboj na spis predmeta broj: 60 0 St 024702 21 St, sa naznakom za licitaciju

- Učesnici licitacije iz inostranstva dužni su obezbijeditl ovlašteno pravno lice za posredovanje u carinskim poslovima koje će u ime stečajnog dužnika i na teret kupca sprovesti sve pravne radnje oko carinjenja i izvoza opreme-mašina iz razloga Stoje PDV broj a samim tim i carinski broj stečajnog dužnika u postupku deregistracije.

UVID U IMOVINU

U toku trajanja javnog oglasa zainteresovanim licima će se omogućiti da razgledaju imovinu koja je predmet prodaje, a detaljnije informacije, pojedinačne cijene opreme-mašina, opis i specifkaciju imovine po spisku, se može dobiti na telefon broj: 065 605 212, 065 562 115 i 065 749 886, ili na zahtjev na email: trudbenikenergy@gmail.com

 

Stečajni upravnik