LASTA KOMPANI d.o.o. Prijedor

Više o LASTA KOMPANI d.o.o. Prijedor

Pokretnina

Lasta Kompani doo Prijedor u stečaju - Prodaja vukumirke "Vacumatic"

„LASTA KOMPANI"d.o.o.Prijedor ,,u stečaju"

Aleja kozarskog odreda bb

 

Broj:67 OSt 001388 19 St

Prijedor:15.02.2022.godine.

 

Na osnovu člana 155.stav.Zakona o stečaju("Sl.gl.RS",br.l6/16 Pravilnika o utvrđivanju standarda za upravljanje stečajnom masom član 25.stav l."Sl.gl.RS",br.54/17,Odluke skupštine povjerilaca .donesenih na izvještajnom ročištu dana 18.01.2022.godine u stečajnom postupku nad "LASTA KOMPANI"d.o.o. u stečaju Prijedor,stečajni upravnik dana 15.02.2022.godine,donosi   

       

                                                                                ZAKLJUČAK

               o objavljivanju druge javne licitacije za prodaju pokretne imovine stečajnog dužnika.

1. Predmet prodaje:

Mašina za vakumiranje-vakumirka "Vacumatic- Engleska, godina proizvodnje 1980, napon 220 V, snaga 2 KW i 1,5 KW,komada 2,cijena 7.000,00 KM. Mašine se prodaju u viđenom stanju po principu ,,viđeno-kupljeno",bez naknadnih reklamacija.

2. Uslovi prodaje:

Prodaja mašina obaviće se na drugoj licitaciji, dana (petak) 18.03.2022. godine, sa početkom u 12 časova, u hali ,,Mladost-trade"d.o.o. Laktaši, skladište Prijedor, Aleja kozarskog odreda bb.Imovina se ne može prodati ispod 1/3 procijenjene vrijednosti vještaka mašinske struke Babić Božidar dipl.inž.maš.od 04.03.2020.gocfine.

• Pravo učešća na licitaciji imaju pravna i fizička lica koja uplate depozit u iznosu od 10% od procijenjene ukupne vrijednosti ili 700,00 KM, dva dana prije licitacije na žiro račun stečajnog dužnika broj 562-007-81622255-90 , otvoren kod NLB Banka filijala Prijedor.

• Pravna i fizička lica mogu učestvovati na licitaciji lično ili • biti predstavljena po zakonskom zastupniku ili, punomoćniku,uz obavezu predaje stečajnom upravniku rješenja o upisu u sudski registar,ličnu kartu i dokaz o uplati depozita .odnosno ličnu kartu i dokaz o uplati depozita .odnosno punomoć.Lica sa neurednom dokumentacijom za utvrđivanje identiteta ili bez navedene dokumentacije neće moći učestvovati na licitaciji.

• Zainteresovana lica mogu pregledati mašine svakog radnog dana u vremenu od 10-12 časova uz prethodnu najavu na telefon 065-641-311.Javno nadmetanje održaće se i u slučaju da prisustvuje samo jedan ponuđač.

• Mašine će biti prodate najpovoljnijem ponuđaču. Ukoliko najpovoljniji ponuđač ne uplati novčani iznos u roku od 10 dana od dana licitacije, stečajni upravnik će zaključkom proglasiti prodaju nevaljanom i novim zaključkom odrediti da je pokretna imovina, prodata drugom po redu ponuđaču, koji treba u roku od 10 dana od dana prijema zaključka uplati novčani iznos u visini od njega izlicitirane cijene. Ukoliko ni drugi ponuđač ne uplati iznos izlicitirane cijene u navedenom roku, isto pravilo važi i za trećeg ponuđača.

• Ponuđačima čije ponude nisu prihvaćene, depoziti se vraćaju u roku od tri dana nakon javnog nadmetanja.

• Sve troškove u vezi sa imovinom koja je predmet prodaje snosi kupac.

• Pravila prodaje biće učesnicima licitacije uručena neposredno prije početka održavanja licitacije.

• Ovaj zaključak je objavljen u dnevnom listu "Glas Srpske" i na oglasnoj tabli Okružnog privrednog suda Prijedor.