Pokretna i nepokretn

OZ ZADRUGA BUKOVAC MILJKOVIC Doboj u stečaju - Prodaja mini mljekare sa pripadajućim objektima

Opšta zemljoradnička zadruga "BUKOVAC-MILJKOVAC" Doboj - u stečaju

Doboj, Ulica Nikole Tesle br. 23

 

Na osnovu odluke Skupštine povjerilaca Opšte zemljoradničke zadruge ''BUKOVAC-MILJKOVAC" Doboj - u stečaju, Doboj, Ulica Nikole Tesle br. 23 od 07.07.2020. godine, Opšta zemljoradnička zadruga "BUKOVAC-MILJKOVAC" Doboj - u stečaju objavljuje

 

                                                                 II JAVNO OGLAŠAVANJE

                                                                    za prodaju nekretnina

 

Opšta zemljoradnička zadruga "BUKOVAC-MILJKOVAC" Doboj - u stečaju,Doboj, Ulica Nikole Tesle br. 23 prodaje putem javnog nadmetanja sledeće nekretnine sa pravom svojine 1/1 dijela i to: parcelu označenu kao k.č. broj 825/7 zv. Bukovac, u naravi poslovni objekat površine 331m2, nastrešnica površine 76m2 (poslovni objekat namjene - mini mljekara sa nastrešnicom za vozila i vanjskim uređenjem) i njiva 5. klase površine 1210m2 iz z.k. uloška broj 744 KO Miljkovac, a kojim nekretninama po novom katastarskom operatu odgovara parcela označena kao kč. broj 825/7 zv. Bukovac, u naravi poslovna zgrada u privredi površine 331m2, pomoćna zgrada u privredi površine 76 m2 i njiva 5. klase površine 1210m2, upisane u List nepokretnosti broj 977/1 KO Miljkovac sa dijelom posjeda 1/1.

Pomenute nekretnine se prodaju po početnoj cijeni od 656.137,30KM što čini 70% od procijenjene vrijednosti imovine.

 

Javno nadmetanje po ovom javnom oglašavanju za prodaju navedenih nekretnina održaće se dana 22.09.2020. godine u Doboju u zgradi Okružnog prvrednog suda u Doboju, sa početkom u 14,00 sati.

 

Pravo učešća na javnom nadmetanju, po ovom javnom oglašavanju, imaju sva fizička i pravna lica koja uplate kauciju u iznosu od 50.000,00 KM, na žiro račun Opšte zemljoradničke zadruge "BUKOVAC-MILJKOVAC" Doboj -u stečaju, Doboj, Ulica Nikole Tesle br.23, broj: 5514602211790841 otvoren kod UniCredit Bank a.d. Banja Luka, Marije Bursać 7, Banja Luka, Filijala Šamac, najkasnije dan prije održavanja javnog nadmetanja i o uplati kaucije dostave dokaz na javnom nadmetanju.

Stečajni upravnik zadržava pravo da odbije bilo koju ili sve ponude.

Rok uplate postignute cijene na javnom nadmetanju je 30 dana od dana održanog javnog nadmetanja, a u protivnom prodavač će zadržati uplaćeni iznos kaucije.

Nekretnine iz ovoga javnog oglašavanja se prodaju u viđenom stanju i pravnom i faktičkom statusu i iste se mogu pogledati, kao i izvršiti uvid u raspoloživu dokumentaciju, radnim danom po dogovoru sa stečajnim upravnikom ili pozivom na telefon broj 065/532-418.

Porez na promet nepokretnosti i prava, PDV, kao i sve troškove prenosa prava na nekretninama sa prodavca na kupca, kao i troškove notara snosi kupac.

 

NAPOMENA: Prodaja oglašenih nekretnina - imovine po ovom javnom oglašavanju će se izvršiti i ukoliko se na javno nadmetanje pojavi samo jedan učesnik.

 

Stečajni upravnik