DREAM - SAN" d.o.o. Sarajevo

Više o DREAM - SAN" d.o.o. Sarajevo

Nepoznato

Provešće se likvidacioni postupak nad pravnim licem d.o.o." DREAM-SAN" Sarajevo

Općinski sud u Sarajevu likvidacionisudija Sedina Duraković u likvidacionom postupku nad pravnim licem Društvo sa ograničenom odgovornošću za turizam, trgovinu i usluge "DREAM-SAN", ulica Branilaca Sarajeva broj 20/II, Sarajevo, na ročištu održanom dana 20.05.2019. godine objavio je slijedeći

OGLAS

1. Provešće se likvidacioni postupak nad pravnim licem Društvo sa ograničenom odgovornošću za turizam, trgovinu i usluge " DREAM-SAN" ulica Branilaca Sarajeva broj 20/II, Sarajevo.

2. Za likvidatora se imenuje Alen Dervišić iz Sarajeva.

3. Likvidator je dužan likvidacionom sudiji predočiti popis imovine i popis obaveza pravnog lica.

4. Pozivaju se povjerioci da u roku od 30 dana od dana objavljivanja oglasa na oglasnoj tabli Suda i u "Službenim novinama Federacije BiH" prijave svoja potraživanja ovom sudu. Ukoliko niko od povjerilaca ne prijavi potraživanje, likvidacioni postupak će se zaključiti.

5. Rješenje se ima dostaviti Općinskom sudu u Sarajevu - Odjeljenje za registar, evidentirano u matični registarski broj subjekta upisa 65-01-0704-18, radi upisa zabilježbe pokretanja likvidacionog postupka.

6. Rješenje o pokretanju likvidacionog postupka objaviće se na oglasnoj tabli Suda i u "Službenim novinama Federacije BiH".

7. Troškovi likvidacionog postupka padaju na teret osnivača.

Broj 65 0 L 743693 18 L

20. maja 2019. godine

Sarajevo

arhiva
FINIUS DOO BANJA LUKA
EFTA doo Sarajevo
FCM
standardi
Povezani oglasi