CARGO CONTROL d.o.o. Sarajevo

Više o CARGO CONTROL d.o.o. Sarajevo

Nepoznato

Provešće se likvidacioni postupak nad pravnim licem "CARGO CONTROL" d.o.o. Sarajevo

Općinski sud u Sarajevu, likvidacioni sudija Ivana Krželj, u likvidacionom postupku nad pravnim licem "CARGO CONTROL" Društvo sa ograničenom odgovornošću za kontrolu kvaliteta i kvantiteta roba, d.o.o. Sarajevo, ul. Hamdije Kreševljakovića broj 18/III, Sarajevo - Centar, na ročištu održanom dana 27.03.2019. godine, objavio je slijedeći

OGLAS

1. Provešće se likvidacioni postupak nad pravnim licem "CARGO CONTROL" Društvo sa ograničenom odgovornošću za kontrolu kvaliteta i kvantiteta roba, d.o.o. Sarajevo, ul. Hamdije Kreševljakovića broj 18/III, Sarajevo - Centar.

2. Za likvidatora se imenuje Ermin Kurtović, iz Sarajeva, adresa Panjina kula do broja 152.

3. Likvidator je dužan likvidacionom sudiji predočiti popis imovine i popis obaveza pravnog lica.

4. Pozivaju se povjerioci da u roku od 30 dana od dana objavljivanja oglasa na oglasnoj tabli Suda i u "Službenim novinama Federacije BiH" prijave svoja potraživanja ovom sudu. Ukoliko niko od povjerilaca ne prijavi potraživanje, likvidacioni postupak će se zaključiti.

5. Rješenje se ima dostaviti Općinskom sudu u Sarajevu - Odjeljenje za registar, evidentirano u matični registarski broj subjekta upisa 65-01-0710-08 (stari broj 1-1800), radi upisa zabilježbe pokretanja likvidacionog postupka.

6. Rješenje o pokretanju likvidacionog postupka objaviće se na oglasnoj tabli Suda i u "Službenim novinama Federacije BiH".

7. Troškovi likvidacionog postupka padaju na teret osnivača.

Broj 65 0 L 744837 18 L

27. marta 2019. godine

Sarajevo