BUNKYTOWN d.o.o. Sarajevo

Više o BUNKYTOWN d.o.o. Sarajevo

Nepoznato

Provest će se likvidacioni postupak nad pravnim licem "BUNKYTOWN" d.o.o. Sarajevo

Općinski sud u Sarajevu, likvidacioni sudija Joksimović Nebojša, u likvidacionom postupku nad pravnim licem "BUNKYTOWN" društvo za trgovinu i usluge d.o.o. Sarajevo, ulica Srđana Aleksića br. 26, Sarajevo, na ročištu održanom dana 29.03.2019. godine donio je slijedeći

OGLAS

1. Provest će se likvidacioni postupak nad pravnim licem "BUNKYTOWN" dru- štvo za trgovinu i usluge d.o.o. Sarajevo, ulica Srđana Aleksića br. 26, Sarajevo.

2. Za likvidatora se imenuje Samir Šišić, ulica Prve samostalne brigade broj 61, Ilidža.

3. Likvidator je dužan likvidacionom sudiji predočiti popis imovine i popis obaveza pravnog lica.

4. Pozivaju se povjerioci da u roku od 30 dana od dana objavljivanja oglasa na oglasnoj tabli Suda i u "Službenim novinama Federacije BiH" prijave svoja potraživanja ovom sudu u dva primjerka (glavnica, uglavničena kamata i to od dana dospijeća potraživanja pa do dana otvaranja likvidacionog postupka uz dostavljanje dokaza o izvršenom obračunu kamata). Ukoliko niko od povjerilaca ne prijavi potraživanje, likvidacioni postupak će se zaključiti.

5. Imovina koja preostane pripada osnivaču društva, kojom on odgovara za obaveze društva prema trećim osobama koje bi eventualno nakon pravosnažnosti rješenja imale imovinsko - pravne zahtjeve prema subjektu.

6. Rješenje se ima dostaviti Općinskom sudu u Sarajevu - Odjeljenje za registar, evidentirano u matični registarski broj subjekta upisa 65-01-0746-08, radi upisa zabilježbe pokretanja likvidacionog postupka.

7. Rješenje o pokretanju likvidacionog postupka objaviće se na oglasnoj tabli Suda i u "Službenim novinama Federacije BiH".

8. Troškovi likvidacionog postupka padaju na teret osnivača.

Broj 65 0 L 743131 18 L

29. marta 2019. godine

Sarajevo