Nepoznato

Provest će se likvidacioni postupak nad firmom DOO OSKAR Bosanska Krupa

Općinski sud u Bihaću, po likvidacionom sudiji Alma Redžić, u likvidacionom predmetu po prijedlogu direktora društva Kurtović Fehrada, za pokretanje likvidacionog postupka nad firmom "DOO OSKAR" BOSANSKA KRUPA, dana 21.03.2019. godine donijela je sljedeći

OGLAS

Provesti će se likvidacioni postupak nad firmom "DOO OSKAR" Bosanska Krupa. Pozivaju se povjerioci da u roku od 30 dana od dana objavljivanja ovog rješenja na oglasnoj tabli ovog suda i u "Službenim novinama Federacije BiH" prijave svoja potraživanja, a ukoliko nitko od povjerilaca u roku od 30 dana od dana objavljivanja ovog rješenja na oglasnoj tabli ovog suda i u "Službenim novinama Federacije BiH" ne prijavi potraživanja, likvidacioni postupak će biti zaključen.

Za likvidatora firme iz prethodnog stava postavlja se Kurtović Fehrad sin Redže nastanjen u Bosanskoj Krupi, Branilaca grada bb, direktor društva. Po proteku navedenog roka iz stava 2. ovog rješenja i pravosnažnosti rješenja o zaključenju postupka nad navedenom firmom, koja je upisana u registar br. 1-3083-00, brisati će se iz registra Općinskog suda u Bihaću i iz svih javnih registara, a osnivač se obavezuje da snosi sve troškove likvidacionog postupka. Ovo rješenje će se objaviti na oglasnoj tabli ovog suda i u "Službenim novinama Federacije BiH". Određuje se upis zabilježbe o pokretanju likvidacionog postupka u sudskom registru Općinskog suda u Bihaću.

Broj 17 0 L 091363 18 L

21. marta 2019. godine

Bihać