ZU Apoteka Galac Bijeljina

Više o ZU Apoteka Galac Bijeljina

Nepoznato

Poziv na stečajni postupak nad imovinom stečajnog dužnika Zdravstvenom ustanovom Apoteka Galac Bijeljina

Okružni privredni sud u Bijeljini objavljuje da je Rješenjem broj: 59 0 St 028362 15 St, od 12.1.2016. godine, otvoren stečajni postupak nad imovinom stečajnog dužnika Zdravstvenom ustanovom Apoteka “Galac” Bijeljina, Ul. kneza Miloša broj 23. Za ste čajnog upravnika imenuje se Goran Marković, dipl. ekonomista iz Bijeljine, Račanska 33, koji ima sva prava i obaveze utvrđene odredbom član 29. Zakona o stečajnom postupku i svoj izvještaj dostaviti Sudu osam dana prije zakazanog ro čišta.

Pozivaju se povjerioci da u roku od 30 dana, ra čunajući od isteka pet radnih dana od dana objavljivanja oglasa o otvaranju ste čajnog postupka u “Službenom glasniku Republike Srpske”, prijave ovom sudu svoja potraživanja u dva primjerka, sa dokazima o osnovanosti potraživanja.
Pozivaju se povjerioci da u roku od 30 dana, ra čunajući od isteka pet radnih dana od dana objavljivanja oglasa o otvaranju ste čajnog postupka u “Službenom glasniku Republike Srpske”, prijave svoja razlu čna i izlučna prava i u prijavi naznače dio imovine stečajnog dužnika na koji se odnosi njihov zahtjev i iznos do kojeg njihovo potraživanje po predvi đanju neće
biti pokriveno tim razlučnim pravom i izlučni povjerioci da u prijavi naznače predmet imovine na koji se njihov zahtjev odnosi, shodno članu 115. Zakona o stečajnom postupku.

Pozivaju se povjerioci da izvrše uplatu sudske takse na ime prijave potraživanja, i to u vrijednosti od 1% od visine prijavljenog potraživanja, s tim da ne može biti manja od 50,00 KM ni veća od 10.000,00 KM, i to na žiro ra čun broj: 562- 099-00000556-87 kod NLB Razvojne banke a.d. Banja Luka, vrsta prihoda: 722211, budžetska organizacija: 1086001, opština: 005, republičke sudske takse i prilože dokaz o uplati iste. Pozivaju se lica koja imaju obaveze prema ste čajnom dužniku da ih bez odlaganja izvrše. Ročište na kojem će se ispitati prijavljena potraživanja (ispitno ročište) zakazuje se za ponedjeljak, 4.4.2016. godine, u 8,00 časova, u sobi br. 4 Okružnog privrednog suda u Bijeljini, Ul. majora Dragutina Gavrilovića 10. Ročište povjerilaca na kojem će se na osnovu izvještaja steč ajnog upravnika odlučiti o daljem toku stečajnog postupka (izvještajno ročište) zakazuje se za isti dan na istom mjestu nakon završetka ispitnog ročišta. Rješenje se dostavlja registru Okružnog privrednog suda u Bijeljini radi upisa zabilježbe o otvaranju st čajnog postupka i OT Bijeljina. Oglas je objavljen na oglasnoj tabli Okružnog
privrednog suda u Bijeljini.

(59 O St 028362 15 St-su)